ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!

Oταν κατι το θελεις και μαλιστα πολυ κανεις οτι περναει απο το χερι σου για να το κανεις δικο σου.Αυτο ακριβως κανει και ο Βαγγελης Μαρινακης με την περιπτωση Βαλβερδε.

Καλοι ειναι οι διευθυνταδες,οι διαπραγματευτες και οι συνεργατες αλλα η ομαδα εχει αναγκη αμεσα απο προπονητη και δεν εχουμε χρονο για παζαρια και πολυημερες διαπραγματευσεις.Ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ θα βρεθει ο ιδιος στη Βαρκελωνη για να συζητησει προσωπικα με τον Ερνεστο Βαλβερδε με σκοπο να πει το πολυποθητο ναι.Αλλο ειναι να διαπραγματευεται αυτος που θα σπρωξει το χρημα και αλλο οι συνεργατες του..
Ξερουμε πολυ καλα οτι απ τη στιγμη που το θελει ο Μαρινακης θα κανει οτι περναει απ το χερι του για να πεισει τον Ισπανο,ακομα και οτι θα βρεθει ο ιδιος εκει δειχνει πολλα στη πλευρα Βαλβερδε,ειναι και αυτο σαν κινηση ενα δειγμα που τον  κανει να αισθανεται πολυτιμος.Αλλωστε δεν ειχε ζησει αναλογες καταστασεις και με την προηγουμενη διοιηκηση....
Να ειστε σιγουροι οτι απο τη στιγμη που οι δυο αντρες θα κατσουν στο ιδιο τραπεζι δυσκολα θα αρνηθει ο Βαλβερδε...βλεπετε εχει τον τροπο του ο Βαγγελης Μαρινακης!!

Υ.Γ Οπως και να χει παντως δεν θα γυρισει με αδεια χερια το αφεντικο του Ολυμπιακου απο την Ισπανια.Αν κατι στραβωσει θα εχει συναντηση και με αλλον υποψηφιο για τον παγκο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου