ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ...

1.  ΓΙΑ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...  Ηταν κοινο μυστικο οτι μετα την αλλαγη ιδιοκτησιακου καθεστωτος, ο Λινεν ηταν υπηρεσιακος προπονητης στον ολυμπιακο. Οπως επισης οτι οι μεταγραφες  ΙΣΠΑΝΟΦΩΝΩΝ παικτων,  κατι  μυριζαν... Πρωτοι δωσαμε την αισθηση οτι κατι συμβαινει... (βλεπε δημοσιευμα στο στεκι...φωτο) απο 25 Ιουλιου...  Σημασια  εχει οτι ο Λινεν εφυγε μετα απο μια ντροπιαστικη ηττα.

   Τωρα πλεον ηρθε η ωρα του ΒΑΛΒΕΡΔΕ... Εναλακτικες λυσεις  σε περιπτωση που το οικογενειακο προβλημα δεν του επιτρεψει τη επιστροφη οι ΜΑΝΘΑΝΟ, και  ΡΑΜΟΣ.
 ΣΥΜΠΤΩΣΗ  ολοι απο ΙΒΗΡΙΚΗ...
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ....
Θα δουμε λοιπον

2. Επιτελους καταλαβανε εκει κατω (αργα για μενα) οτι ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ  καθε χρονια που βαζει στην πλατη του τον φθειρει... και μαζι του η ομαδα δεν εμπνεει καμια σιγουρια στην αμυνα. Θελω να μαθω ποιο μεγαλο μυαλο αφησε τον ΣΗΦΑΚΗ  να φυγει.  Πρεπει με καθε τροπο να επιστρεψει.

3. Αμυντικο χαφ...ΔΥΟ !!!    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ μεγαλο ονομα  για  ΠΡΦΤΟ βιολι,  και απο πισω και τον ΤΖΙΟΛΗ και ας αφησουμε στην ακρη τα περι βαζελοπαικτων. Εχουμε συγχωρεσει τοσους (Αντωνιαδη, Κωνσταντινου, Νικοπολιδη...). Επισης ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ δεν νομιζω να προσφερει τοσα πολλα οσα τα χρηματα που παιρνει. Με τοσα λεφτα παιρνεις ΔΥΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥΣ.  Θελουμε και ΕΛΛΗΝΕΣ .

4. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ...  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΠΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου