ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης!

 Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί εντός της εβδομάδος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μπορεί να είναι αισιόδοξος για το <<ντέρμπυ>> του Σαββάτου κάτι που άλλωστε δεν έκρυψε και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Άρη ωστόσο γνωρίζει και τις επικινδυνότητες του συγκεκριμένου παιχνιδιού και για αυτό το λόγο σκοπεύει να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας.Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι ο αιώνιος αντίπαλος βρίσκεται σε δεινή θέση και παίζει το τελευταίο του χαρτί και θα κάνει τα πάντα ώστε να το κερδίσει εντός και εκτός γηπέδου.Στόχος του Μαρινάκη είναι να ζητήσει στους παίκτες της ομάδας να παραμείνουν προσγειωμένοι και παράλληλα να τους πεί πως είναι στο πλευρό τους και τους πιστεύει απόλυτα.Υπάρχει μάλιστα και το ενδεχόμενο να τους υποσχεθεί και πρίμ νίκης για τον αγώνα σε περίπτωση νίκης που θα τους φέρει και στο +7 από τον αιώνιο αντίπαλο.

2 σχόλια:

  1. ξυπνάτε ρε εδώ ο κόσμος καιγεται και εσείς τρώγεστε για πρασινοκοκκινα βρακια...Η Ελλάδα χρειάζεται πατριώτες και όχι νενέκους ρε ξυπνάτε...στους απέναντι τα χώνω αλλιώς... σε σας όμως θα κάνω την εξής ερώτηση...γνωρίζετε αν η προεδράρα σας που την καμαρώνετε κιολας ,αρνήθηκε την μεταφορα 400αρματων μάχης από την Αμερική σε έκκλιση ποε έγινε από τον Στρατο επείδη κοστίζει η μεταφορα 6 μίρια...Εδώ φαίνονται η ΑΝΤΡΕΣ...και όχι σε ψευτοτσαμπουκαλίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παλι πρωταθλητης στο πρωταθλημα της μπανανιας μαυρα χαλια καταντισε ο χοντρος τον ολυμπιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή