ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Για δεύτερη φορά στα μπλε!

Με μπλε εμφάνιση θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε ματς πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ.... http://hellas-hotvoice.blogspot.com/

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου συγκεντρώνει αρκετές ιδιαιτερότητες. Τους δύο μονομάχους, άλλωστε, τους συνδέουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία, αφού εκτός από την ονομασία έχουν κοινά χρώματα, τα «ερυθρόλευκα». Μοιραία τίθεται θέμα για τις εμφανίσεις, που θα φορούν οι δύο ομάδες. Αυτή η συγκυρία υποχρεώνει μια από τις δύο ομάδες να αναγκαστεί να φορέσει άλλη εμφάνιση, ώστε να ξεχωρίζει στον αγωνιστικό χώρο και να μην υπάρξει πρόβλημα. Οι νεοφώτιστοι, που είναι και φιλοξενούμενοι, θα φορούν την κλασσική «ερυθρόλευκη», η οποία φέρνει στους οπαδούς του Ολυμπιακού νωπές μνήμες, αφού πρόκειται για την ακριβώς ίδια περυσινή εμφάνιση με την υπογραφή της εταιρείας «Puma».



Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν θα φορέσει την ολόλευκη, την ολοκόκκινη ή την μαύρη εμφάνιση, αλλά τη γαλάζια. Πρόκειται για μία ολοκαίνουρια εμφάνιση, η οποία είναι εντυπωσιακή και σίγουρα θα αφήσει εξαιρετική εντύπωση σε όσους φίλους του Θρύλου βρεθούν στις εξέδρες του Καραϊσκάκη.

Είναι ... γουρλίδικες

Ο Ολυμπιακός έχει συνδέσει τις μπλε εμφανίσεις με δύο σπουδαίες ευρωπαϊκές του επιτυχίες στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην νίκη-πρόκριση επί του Άγιαξ με 2-0 στο ΟΑΚΑ με τα δύο γκολ του Νίκου Αναστόπουλου στην παράταση (93' 119') (Κύπελλο Πρωταθλητριών 1983-84) και την νίκη 1-0 επί της Μονακό στο «Πριγκιπάτο» με το γκολ του Γιώργου Βαϊτση στο 86' (Κύπελλο Κυπελλούχων 1992-93).

Πρώτη φορά με Εθνικό Αστέρα

Σε ματς πρωταθλήματος δεν είναι η πρώτη φορά, όπου ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με μπλε εμφάνιση. Για όσους δεν θυμούνται, η «παρθενική» φορά, όπου οι «ερυθρόλευκοι» υποχρεώθηκαν να χρησιμοποιήσουν γαλάζια εμφάνιση, ήταν την περίοδο 1998-99 και απέναντι σε ομάδα, που επίσης φορούσε «ερυθρόλευκα»... Ο λόγος για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Ήταν 22 Μαρτίου 1999 , πέντε μόλις ημέρες μετά τον αξέχαστο επαναληπτικό με την Γιουβέντους και τον άδοξο αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, (ελέω ... αέρα και Κόντε) και ο Ολυμπιακός είχε συντρίψει τους νεοφώτιστους -εκείνη τη σεζόν –Καισαριανιώτες με 4-2. Αποτέλεσμα, που φιλοδοξούν να επαναλάβουν οι Πειραιώτες κόντρα στους νεοφώτιστους του Βόλου.

Δύο γκολ για τον Θρύλο είχε πετύχει ο ... τωρινός σκάουτερ Ανδρέας Νινιάδης (16', 55') και από ένα οι Γρηγόρης Γεωργάτος (49') και Αλέξης Αλεξανδρής (73'). Για τον Εθνικό Αρτέρα του Σπύρου Λιβαθηνού μείωσαν οι Παναγιωτάρας(78”) και Ναλιτζής (86”).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου