ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ

Ο Μαρινάκης φέρνει και Ζέκοφ

Αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟ

Ημέρα Μαρινάκη η σημερινή για το βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, εκτός από τα χρήματα που έδωσε προκειμένου να διευθετηθούν τα θέματα με τα πενταπλούν σε άνδρες και γυναίκες, προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση βοήθειας. Συγκεκριμένα έδωσε τα 11.000 ευρώ που έπρεπε να δοθούν στην Λέφσκι Σόφιας και αφορούσαν την προκαταβολή για τον Αντρέι Ζέκοφ.

Όσον αφορά το θέμα με το χαρτί που έστειλαν οι πρωταθλητές και που είχε να κάνει με το ότι θα ήθελαν πίσω τα χρήματά τους σε περίπτωση που ο διεθνής πασαδόρος έχει προβλήματα τραυματισμού. Στον Ολυμπιακό δεν περιμένουν την απάντηση, καθώς έτσι και αλλιώς είναι καλυμμένοι από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία έχει ξεκάθαρη θέση για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πάντως όπως όλα δείχνουν και η απάντηση της Λέφσκι θα είναι θετική, από την στιγμή μάλιστα που πήραν και τα χρήματα.

Αγώνας δρόμου να κατέβει το συντομότερο


Από την στιγμή που όλα πήγαν καλά, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει ο παίκτης να βρίσκεται το συντομότερο στην Αθήνα. Το ιδανικό θα είναι να έρθει σήμερα, προκειμένου πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Σαντορίνη να έχει κάνει κάποια προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου