ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ


ΘΡΥΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.= 3 - 1

ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΤΟΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ
ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ...

Έστω κι αν κόντεψε να γκρεμίσει την καλή εικόνα που έχτισε στο α’ ημίχρονο, ο ΟΣΦΠ νίκησε 3-1 τον Ολ. Βόλου.

Θυμίζοντας μόνο εν μέρει τον «Θρύλο» που θαυμάστηκε με τον Αστέρα (7’ Τοροσίδης, 21’ Μιραλάς) και επιτρέποντας έπειτα στο συνονόματο να σταθεί ως… Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» (71’ Ουμπίντες), η ομάδα του Βαλβέρδε έφτασε στις καθυστερήσεις (Μιραλάς και πάλι) για να «σφραγίσει» τη νίκη.

Αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι ο Ριέρα, όταν το σκορ ήταν 2-1. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 12 πόντους πλέον, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ιδανικά κύλησε για τον ΟΣΦΠ το πρώτο μέρος. Οι Πειραιώτες ήταν καθολικά ανώτεροι και με συνεχές πρέσινγκ και αρκετές φάσεις, έδειξαν αρετές φύσει επιθετικής ομάδας. Για να στηθεί αυτό σκηνικό βοήθησαν αρκετά οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν… φοβισμένα, χωρίς καμία διάθεση να βγουν στην επίθεση. Μία ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα και το τραγικό λάθος του Γιακούποβιτς που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, επέτρεψαν στον Τοροσίδη να ανοίξει το σκορ, με κοντινή προβολή.

Με τον Μιραλάς να βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις ήταν επόμενο πως κάποια στιγμή θα σκόραρε… έστω και με σπόντα. Ένα φιλόδοξο σουτ του Φουστέρ, που φαινομενικά δεν είχε καμία τύχη, κόντραρε στον Βέλγο μεσοεπιθετικό και αφού άλλαξε πορεία κατέληξε στα δίχτυα.

Οι αλλαγές του Τσιώλη δεν άλλαξαν δραματικά την εικόνα του Ολ. Βόλου, αλλά όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, κατάφεραν να μειώσουν με «δράστη» τον Ούμπιντες. Μετά από μία εξαιρετική συνεργασία και γύρισμα του Καπετάνου από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Αργεντινός με προβολή… «άγχωσε» τους γηπεδούχους.

Ο Ριέρα είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς, αλλά αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, κι ενώ απέμεναν δέκα λεπτά για την συμπλήρωση των 90. Κάτι που έκανε στις καθυστερήσεις ο Μιραλάς, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το μισό… γκολ ανήκει στον Φετφατζίδη, που παρότι έπαιξε λίγο, κατάφερε με την εξαιρετική ασίστ που έβγαλε έκανε αισθητή την παρουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου