ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ... ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ...


Μετά από μια εμφάνιση κατώτερη του αναμενομένου, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 67-65 από τον Πανιώνιο στην Ρόδο για το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» και προβλημάτισε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του (σ.σ. παίζει την Τετάρτη με τον Κολοσσό για το Κύπελλο).

Ηττα στην πρόβα τζενεράλε!

Εν αντιθέσει δηλαδή με την ομάδα της Νέας Σμύρνης που και σκόραρε με σχετική άνεση και δυσκόλευε πολύ τους «πράσινους» όταν οι τελευταίοι βρίσκονταν στην επίθεση. Ετσι οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν ακόμη και με 12 πόντους (16-28), ενώ το τέλος του ημιχρόνου τους βρήκε στο +10. Να σημειωθεί η κυριαρχία του Πανιωνίου στο πρώτο μέρος με 16, έναντι μόλις επτά του Παναθηναϊκού, αλλά και η μεγάλη ευστοχία του με 6/14 τρίποντα.Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, επηρεασμένος και από τις πολλές δοκιμές που έκανε ο Ομπράντοβιτς (σ.σ. δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Μάριτς και Φώτση στο διάστημα αυτό) Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνα, και ακόμη περισσότερα στην επίθεση όπου σκόραραν με το... σταγονόμετρο. Από το συγκρότημα του «τριφυλλιού» έλειπε το πάθος η διάθεση, η συγκέντρωση, αλλά και η φρεσκάδα.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν διαφορετική. Η «πράσινη» άμυνα έσφιξε περιορίζοντας τα αντίπαλα ατού, την ώρα που Νίκολας και Διαμαντίδης ανέλαβαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Αμερικανός γκαρντ με συνεχόμενα τρίποντα, και ο Ελληνας πλέι μέικερ οργανώνοντας ιδανικά, βοήθησαν τον Παναθηναϊκός να ανακάμψει (σ.σ. παρά το 33-44) και να προσπεράσει στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Με τους Φώτση και Μάριτς που πήραν χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, το «τριφύλλι» προηγήθηκε ακόμη και με 8 πόντους (61-53) στην τέταρτη περίοδο, όμως κάπου εκεί έπαθε μπλακ-άουτ. Ο Πανιώνιος απάντησε με επιμέρους σκορ 14-4 παίρνοντας μια σημαντική νίκη από πλευράς γοήτρου, με 67-65. Να σημειωθεί πως 14'' πριν από το τέλος με το σκορ 65-65, ο Φώτσης αστόχησε σε τρίποντο, ενώ ο ΜακΛέοντ με 2/2 βολές σε «νεκρό» χρόνο έγραψε το 67-65.
Τα δεκάλεπτα: 13-20, 27-37, 49-48, 65-67
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάρκοβιτς): Μακ Λέοντ 22, Αθανασούλας 6, Γιάνκοβιτς 12, Καββαδάς, Γιαννόπουλος 7, Αθηναίου, Μπατής 6, Ιωάννου 2, Σαρικόπουλος 2, Ελόνου 8, Παραγυιός 2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 7, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 6, Φώτσης 7, Σάτο 1, Νίκολας 12, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 10, Βουγιούκας 7, Καλάθης, Καϊμακόγλου
5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου