ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ok.. O RIERA... ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...

Ευχάριστα ήταν τα νέα που έφτασαν στα αφτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε οΆλμπερτ Ριέρα.

Η μαγνητική που έκανε ο άσος των «ερυθρολεύκων», στο Metropolitan, ήταν καθαρή κι έτσι το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην ποδοκνημική, δεν ήταν σοβαρό. Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει σήμεραειδική θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, και κατά πάσα πιθανότητα από αύριο θα προπονηθεί ξανά μαζί με τους συμπαίκτες του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδεγια το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν για πρώτη φορά φέτος τη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει χειροκροτήσει ακόμα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, θα θυμίζει κάτι από … πρεμιέρα. Τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στους Αρκάδες, παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση και πιθανολογείται ότι το φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους έχουν γίνει ανάρπαστα και όσοι ενδιαφέρονται για ένα «μαγικό χαρτάκι» θα πρέπει να βιαστούν πριν εξαντληθούν. Βροντερό «παρών» ωστόσο αναμένεται να δώσει και πολλοί φίλοι των Πειραιωτών από τηνεπαρχία, καθώς οι σύνδεσμοι εκτός Αθηνών φέρονται να έχουν ζητήσει κοντά στα 6.000 εισιτήρια!

Να σημειωθεί πως τελευταία φορά που οι παίκτες του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με το 12ο παίκτη στο πλευρό τους, ήταν στις 12 Μαΐου, όπου τότε είχαν φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου