ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ!

Οι αδερφοι Αγγελοπουλοι πριν λιγη ωρα εξεδωσαν  μια ανακοινωση με την οποια γνωστοποιουν οτι κατεθεσαν μηνυση στην εφημεριδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' για τη χυδαια επιθεση που εκανε στα δυο αδερφια.Απο τη μια ειναι πολυ σωστη κινηση μιας και η εν λογω εφημεριδα εχει καταντησει αηδια με τα γραφωμενα της,αλλα απο την αλλη δεν ξερουμε κατα ποσο αξιζει οι μεγαλομετοχοι της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να ασχολουντε με ενα ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Με αφορμή τον αγώνα μπάσκετ της 6.6.2010 μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για τα play offs και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» εξαπέλυσε μια χυδαία και συκοφαντική επίθεση εναντίον μας με εμετικά δημοσιεύματα και παραληρηματικό υβρεολόγιο. Τα ψεύδη και οι ύβρεις δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα.
Για τον λόγο αυτό προσφύγαμε από τις 23/6/2010 στην ποινική και πολιτική δικαιοσύνη για την επιβολή των δεουσών κυρώσεων σε βάρος όσων παράγουν λάσπη και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης μας. Το ποσό που θα μας επιδικασθεί θα το διαθέσουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου