ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΜΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΟYΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ!

Ο ολυμπιακος εχει πολλους εκπροσωπους στο παγκοσμιο πρωταθλημα μπασκετ που διεξαγεται στην Τουρκια.Απο τους Ελληνες Σπανουλη και Μπουρουση μεχρι τους Σερβους Τεοντοσιτσ και Κεσελι και τον Αυστραλο Νιλσεν.Ολοι οι παικτες του Ολυμπιακου δεν διακρυνονται απλως σε αυτο το Μουντομπασκετ αλλα ειναι οι ΗΓΕΤΕΣ των ομαδων τους!
Στην Εθνικη της χωρας μας οι δυο ''ερυθρολευκοι'' Σπανουλης και Μπουρουσης ηταν μακραν του τριτου οι καλυτεροι παικτες της ομαδας με την συμπαρασταση του Νικου Ζηση.Τα στατιστικα των δυο παικτων δεν αφηνουν καμια αμφιβολια μιας και οι δυο παικτες του Ολυμπιακου ειναι πρωτοι σε ολες τις κατηγοριες!
Στην εθνικη Σερβιας,υπο της οδηγιες του Ντουσαν Ιβκοβιτς ο Μιλος Τεοντοσιτς ειναι ο ηγετης των Σερβων με την αμεριστη συμπαρασταση του εξαιρετικου σουτερ Μαρκο Κεσελι!
Τελος,στην εθνικη ομαδα της Αυστραλιας ο Ματ Νιλσεν ειναι ο στηλοβατης της ομαδας των καγκουρω σε αμυνα και επιθεση δειχνοντας απιστευτη σταθεροτητα.Καποιοι περιμεναν ενα αλλο αστερι να λαμψει σε αυτη την ομαδα...αλλα δυστυχως παρεμενει σβηστο δειχνοντας οτι τσαμπα μας ζαλιζαν τοσο καιρο για εναν παικταρα-φιασκο που δεν εχει να επιδειξει τιποτα...μιλαμε φυσικα για τον ανυπαρκτο Μαριτς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου