ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ...Ο ΟΥΡΤΑΔΟ...

Τους έχει όλους στην τσίτα


Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Βαλβέρδε στις προπονήσεις και εν όψει του κυριακάτικου ματς με τον Πανσερραϊκό χρησιμοποιεί συνεχώς διαφορετικά σχήματα συμπεριλαμβάνοντας στη βασική ενδεκάδα στα οικογενειακά διπλά τους περισσότερους παίκτες που έχει με διαδοχικές αλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο ο Βαλβέρδε μπορεί από τη μια να βλέπει τη λειτουργία της ομάδας και τη χημεία των παικτών του (κάνοντας τους πειραματισμούς του), αλλά και από την άλλη να κρατάει στην τσίτα τους «ερυθρόλευκους».Ο Ισπανός τεχνικός φροντίζει καθημερινά στου Ρέντη να αποδεικνύει στους παίκτες του, πρώτα απ' όλα, πως δεν χαρίζει σε κανέναν τη φανέλα του βασικού. Οποιοι είναι οι καλύτεροι στις προπονήσεις θα παίζουν και άπαντες θα έχουν την ευκαιρία τους για να αποδείξουν ότι αξίζουν.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε αρχικά με την ενδεκάδα των βασικών τους Γκαλίτσιο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Χόλεμπας στην άμυνα, Ντουντού-Φουστέρ στον άξονα, Ρόμενταλ-Ριέρα στα άκρα, Νέμεθ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου. Με τους αναπληρωματικούς ξεκίνησαν οι: Τοροσίδης, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Μπράβο στην άμυνα, Γ. Παπαδόπουλος και Ιμπαγάσα στον άξονα, Φετφατζίδης δεξιά, Ζαϊρί αριστερά, Μιραλάς σε ελεύθερο ρόλο και Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης. Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές με τον Ιμπαγάσα να πλαισιώνει τον Ντουντού στον άξονα, αλλά και τον Φουστέρ να παίζει μαζί με τον Μήτρογλου και τον Νέμεθ πίσω από τον Πάντελιτς.

Οι έξι σίγουροι και το πιθανότερο σχήμα

Ο Βαλβέρδε στις δύο προπονήσεις που έχουν απομείνει αναμένεται να τεστάρει ξανά τα πλάνα που έχει για την ενδεκάδα έχοντας έως τώρα έξι σίγουρους για το βασικό σχήμα. Τον Νικοπολίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μέλμπεργκ, Αβραάμ στην άμυνα, τον Ριέρα στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, τον Ντουντού στον άξονα και τον Τοροσίδη. Το πιο πιθανό είναι πως ο «Τόρο» θα παίξει ως δεξί μπακ, με τον Βαλβέρδε πάντως να τον σκέφτεται ως μια λύση για τα χαφ.

Από εκεί και πέρα, αριστερά ο Μπράβο είναι το φαβορί όπως και ο Ιμπαγάσα για τη θέση δίπλα στον Βραζιλιάνο μέσο. Από εκεί και πέρα, ο Πάντελιτς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την αιχμή του δόρατος της «ερυθρόλευκης» επίθεσης και οι Ρόμενταλ, Μιραλάς και Φετφατζίδης «παίζουν» για δύο θέσεις, αυτήν του δεξί χαφ και του παίκτη πίσω από το «καθαρό» φορ. Ο Βέλγος πάντως έχει τις πιθανότητές του για να είναι ο επιθετικός του Ολυμπιακού όπως έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Κέρκυρα.

Νοκ άουτ ο Ουρτάδο

Δεν τα κατάφερε ο Μοϊσές Ουρτάδο και πλέον είναι οριστικά εκτός «μάχης» για το ματς της Κυριακής. Ο Ισπανός δοκίμασε να προπονηθεί, έβγαλε το πρώτο μέρος, όμως στη συνέχεια ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Θα ακολουθήσει για 3-4 ημέρες θεραπεία και ατομικό για να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στη φτέρνα και να είναι πανέτοιμος για το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Πρόβλημα προέκυψε προς το τέλος της προπόνησης με τον Γιάννη Παπαδόπουλο που είχε στομαχικές διαταραχές, όμως πιστεύεται πως σήμερα θα είναι σε θέση να προπονηθεί.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΧΘΕΣ

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ, Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΧΟΛΕΜΠΑΣ, ΝΤΟΥΝΤΟΥ, ΦΟΥΣΤΕΡ (ΙΜΠΑΓΑΣΑ), ΡΟΜΕΝΤΑΛ, ΡΙΕΡΑ, ΝΕΜΕΘ (ΜΙΡΑΛΑΣ), ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ (ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ)

Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ, ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ, Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΜΠΡΑΒΟ, ΝΤΟΥΝΤΟΥ, ΙΜΠΑΓΑΣΑ, ΡΟΜΕΝΤΑΛ (ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ), ΡΙΕΡΑ, ΜΙΡΑΛΑΣ (ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ), ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ (ΜΙΡΑΛΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου