ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ.... ΚΑΠΟΙΟΙ.. ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ

Γίνεται πιο ελληνικός!

Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να αυξηθούν σημαντικά οι Έλληνες στο ρόστερ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια να βγουν κι άλλοι παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου. Επίσης, οι κανονισμοί της UEFA - που θα τεθούν σε ισχύ τα επόμενα χρόνια - προϋποθέτουν την παρουσία αρκετών παικτών στις ομάδες από την οικεία ομοσπονδία. Για αυτό το λόγο οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει να παρακολουθούν αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για να τους «χτυπήσουν» στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι παίκτες παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους» σε άλλες ομάδες παρακολουθούνται από τους ιθύνοντες του συλλόγου. Το συγκεκριμένο θέμα ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος δεν θέλει μόνο να ενισχύσει τις ακαδημίες αλλά θέλει να «δέσει» τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτές για να μην υπάρξουν νέοι «Φορτούνηδες».

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκονται ο Βέλλιος (ανήκει στον Ηρακλή και θα παρακολουθείται μέχρι τον Ιανουάριο, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος), ο Καραγκούνης (δεν πήγε στην Τζένοα, με τον Ατρόμητο να αξιώνει 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του), ο Ανάκογλου (είχε προταθεί από τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της μεταγραφής Παπάζογλου. Αποτελεί πρόβλημα ότι δεν είναι βασικός τη φετινή σεζόν), ο Αργυρόπουλος(ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και είναι στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων) και ο Οικονόμου (παίζει στην Καβάλα και εξετάζεται για την επόμενη περίοδο, αν χρειαστεί η ομάδα μία ακόμη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας).

Εκτός από τους νεαρούς παίκτες, στα υπόψη τους οι Πειραιώτες έχουν τον Γιάννη Μανιάτη (του Πανιωνίου, του οποίου οι απαιτήσεις κρίνονται απαγορευτικές) και τον Βαγγέλη Μόρα (το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπολόνια).

Όσον αφορά τους δανεικούς, οι «ερυθρόλευκοι» θα παρακολουθήσουν την πορεία του Κατσικογιάννη, του Σοϊλέδη, του Νικλητσιώτη (στον ΟΦΗ), του Βαλεριάνου (στον Θρασύβουλο), του Βασιλόγιαννη (στον Εθνικό) και του Σταμόγιαννη (στη Δόξα Δράμα) καθ' όλη τη διάρκεια της χρόνιας, αφού για τη νέα διοίκηση αποτελεί στοίχημα η συγκεκριμένη φουρνιά.

Επίσης, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Ανδρέας Νινιάδης θα «τσεκάρουν» νεαρούς παίκτες από τα πρωταθλήματα του εξωτερικού, όπου έχει ξεχωρίσει η περίπτωση του Ουιλιάμ Βενκέρ της Ναντ, τον οποίο θα περάσουν από κόσκινο όλον τον χρόνο.

Όλους τους παίκτες έχει στη διάθεσή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Ο Ισπανός υπολογίζει τον Ριέρα και τον Μοϊσές, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά χθες. Άλλωστε, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι και ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλο του το ρόστερ για δεύτερο συνεχή αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου