ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

«Πέρυσι αδίκησαν τον Ολυμπιακό...»

Τι είπε ο Μέλμπεργκ με αυτά που είδε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα

Την ακριβοδίκαιη αντιμετώπιση όλων των ομάδων στο θέμα της διαιτησίας, ζήτησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ενώ ο άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα όσα... κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

την εφημερίδα «Καθημερινη» μίλησε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όπου ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για το θέμα της διαιτησίας στην Ελλάδα, για την βία που ταλαιπωρεί το ποδοσφαιρό μας συστηματικά αλλά και για το φαβορί της φετινής Superleague:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σουηδός άσος των «ερυθρόλευκων»:

- Ήταν περίεργο για εσένα που υποχρεωθήκατε να δώσετε τρεις αγώνες χωρίς θεατές στο Καραϊσκάκη;
«Ήταν λίγο περίεργο, γιατί πάντα προτιμώ να παίζω έχοντας τους οπαδούς μας στις κερκίδες. Μας βοηθούν σημαντικά. Ελπίζω πως ο αγώνας με την Κέρκυρα ήταν ο τελευταίος που έγινε χωρίς θεατές στην έδρα μας».

- Είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της βίας στα γήπεδα;
«Έτσι φαίνεται. Είμαι σίγουρος πως οι άνθρωποι των ομάδων και της ομοσπονδίας δουλεύουν σκληρά για να βρεθεί λύση. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ελληνικό. Και στη Σουηδία είχαμε ορισμένα περιστατικά βίας τους τελευταίους μήνες».

- Στην Ελλάδα έχει ανοίξει μία μεγάλη κουβέντα σχετικά με τους διαιτητές. Ποια είναι η άποψή σου;
«Προσπαθώ να μην εκφράζω άποψη για το θέμα. Ως ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Εμείς δίνουμε το 100% και ελπίζουμε και οι διαιτητές να κάνουν το ίδιο. Να είναι δίκαιοι και για τις δύο ομάδες. Μπορεί να εκνευριστείς όταν νιώσεις πως σε αδικούν με τις αποφάσεις τους, όπως συνέβη πέρυσι που ήμασταν λίγο... άτυχοι με ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών».

- Πιστεύεις πως έχουμε κακούς διαιτητές ή διαιτητές χωρίς καθαρό μυαλό στη διάρκεια των αγώνων;
«Δεν ξέρω. Για μένα στην Αγγλία είναι οι καλύτεροι διαιτητές. Παρά το γεγονός πως υπάρχουν πολύ δυνατές μονομαχίες, καταφέρνουν να είναι δίκαιοι. Σε αυτό βοηθάει το γεγονός πως ελάχιστοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να ξεγελάσουν τον διαιτητή. Δηλαδή, να πέσουν χωρίς λόγο για να πάρουν ένα πέναλτι. Αυτή η νοοτροπία κάνει πιο εύκολη τη ζωή των διαιτητών στην Αγγλία. Είναι δύσκολο να συγκρίνω τους Έλληνες και τους Άγγλους διαιτητές. Εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Πάντα υπάρχει πίεση στους αγώνες μας για όλους, τους παίκτες, τους προπονητές, τους διαιτητές. Αλλά εγώ προσπαθώ να μη σκέφτομαι πολύ τους διαιτητές».

- Θεωρείς πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο προκειμένου να γίνουν ισχυρό σύνολο οι πολλοί νέοι παίκτες με τους παλιούς της ομάδας;
«Οι καλοί νέοι και ποιοτικοί παίκτες που έχουμε μπορούν να ενταχθούν γρήγορα στην ομάδα. Ελπίζω πως οι πολλές αλλαγές θα ωφελήσουν την ομάδα. Ο προπονητής μας μπορεί να ήρθε με καθυστέρηση, αλλά το γεγονός πως ήταν εδώ πριν σίγουρα τον βοηθάει».

- Ποια ομάδα είναι το φαβορί για τον τίτλο;
«Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει πως θα κριθεί ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό. Αλλά υπάρχουν κι άλλες ισχυρές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Διαθέτουμε πολύ καλό ρόστερ φέτος. Πέρυσι εμείς είχαμε πολλούς τραυματισμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός έβγαλε όλη τη σεζόν σχεδόν με τον ίδιο κορμό. Πιστεύω ότι έχουμε πλεονέκτημα για τον τίτλο, καθώς θα αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε πόλους παίκτες φέτος, μεγαλύτερο δυναμικό. Ακόμη κι αν προκύψουν ορισμένοι τραυματισμοί, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου