ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


Ο Βαλβέρδε έκανε παρατηρήσεις στον Νέμεθ επειδή δεν γύρισε νωρίτερα στις προπονήσεις
Ο Βαλβέρδε έκανε παρατηρήσεις στον Νέμεθ επειδή δεν γύρισε νωρίτερα στις προπονήσεις (Φωτογραφία:  ACTION IMAGES )
  • 2
Πειραιάς
Συστάσεις στον Κρίστιαν Νέμεθ έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το γεγονός ότι ο Ούγγρος επιθετικός παρότι ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα στο παιχνίδι της Ελπίδων της Ουγγαρίας με τη Βοσνία αποφάσισε να παραμείνει στην πατρίδα του. Νέα συνάντηση Μαρινάκη-Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ. «Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα» η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» για την αλλαγή σκηνικού στον Παναθηναϊκό.

Ο Κριστιάν Νέμεθ βρέθηκε στο... στόχαστρο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο περιθώριο της  προπόνησης της Τετάρτης των «ερυθρολεύκων». Αφορμή για τις αυστηρές, αλλά σε ήρεμο τόνο, συστάσεις του «Τσινγκούρι» προς τον νεαρό Ούγγρο επιθετικό, αποτέλεσε το γεγονός ότι παρέμεινε στην πατρίδα του παρότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο προχθεσινό παιχνίδι των Ελπίδων της Ουγγαρίας με τη Βοσνία. Ο Νέμεθ αγωνίστηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον Ουαλία και η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε δεν του επέτρεψε να παίξει προχθές με τη Βοσνία.

Παρ' όλα αυτά, επέλεξε να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, προκαλώντας την αντίδραση του Βαλβέρδε: «Αφού ήσουν τιμωρημένος έπρεπε να επιστρέψεις. Έπρεπε να ζητήσεις άδεια από την ομοσπονδία σου και να έρθεις στην Ελλάδα για να κάνεις προπονήσεις με την ομάδα.

»Δεν ήταν σωστή η επιλογή σου. Όφειλες να επιστρέψεις για να δουλέψεις με τους συμπαίκτες σου», είπε στον Νέμεθ, ο οποίος έσκυψε το κεφάλι και αποκρίθηκε: «Δεν το σκέφτηκα να ζητήσω άδεια».

Με την χωρίς λόγο απουσία του ο Νέμεθ έχασε τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης (την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό) και παράλληλα πολύτιμο χρόνο στην προετοιμασία για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Συνάντηση και αγιασμός


Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από την τελευταία συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και την Πέμπτη αναμένεται νέο ραντεβού. Ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θα συναντηθούν -εκτός απροόπτου το μεσημέρι στην ΠΑΕ προκειμένου να συνεχίσουν την κουβέντα που άρχισαν την περασμένη Παρασκευή.

Στη συνέχεια, στις 18.30 το απόγευμα δεν αποκλείεται εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πάει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ο Σωκράτης Κόκκαλης για να παραστεί στον αγιασμό. Πάντως, το θέμα της μεταβίβασης του 50% της «Καραϊσκάκη Α.Ε.» από τον Κόκκαλη στον Μαρινάκη μεταφέρεται για τον Οκτώβριο.

«Πάντα αντίπαλος ο ΠΑΟ»


Στο μεταξύ ο Νίκος Πατέρας είναι ξανά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός παρατηρεί τις εξελίξεις στο αντίπαλο στρατόπεδο. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι για τους Πειραιώτες.

«Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και όχι τις άλλες» ήταν και χθες η ατάκα που άκουγε κανείς από «ερυθρόλευκα» χείλη ως... εισαγωγή για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Σχετικά τώρα με την παρουσία στην προεδρία του Πατέρα, που ως γνωστόν είναι προσωπικός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, η θέση του Ολυμπιακού ήταν λιτή και σαφής:

«Ανεξάρτητα από την όποια προσωπική σχέση, ο Πατέρας, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ήταν στην προεδρία του Παναθηναϊκού, είναι αντίπαλος. Είτε λέγεται Κωνσταντόπουλος είτε Πατέρας είτε... Πάπας. Αντίπαλος ο Παναθηναϊκός, αντίπαλος και ο πρόεδρός του. Αλλο η προσωπική σχέση και άλλο οι ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου