ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ...

    Ακομη και ο προπονητης θα δοκιμασει διαφορα συστηματα μεχρι να βρει το καταλληλο για τους παικτες που διαχειριζεται, κανοντας φυσικα και καποια λαθη που ισως να στοιχισουν και καποιους βαθμους ακομη. 
    Το θεμα λοιπον ειναι εμεις οι φιλαθλοι εαν πραγματικα θελουμε να κανουμε μια ομαδα που να την χαιρομαστε, πρεπει να κανουμε υπομονη, γνωριζοντας οτι κατα την διαρκεια μονταρισματος της ομαδας, θα γινουν δοκιμες και συνεπως και λαθη.
    Τα λαθη αυτα πρεπει και εμεις να τα επισημαινουμε, με καλοπιστη κριτικη απεναντι στους νεους παικτες της ομαδας και τον προπονητη.
    Η κριτικη παντα βοηθα στην αποφυγη νεων λαθων, αυτο που δεν βοηθα καθολου ειναι η σιωπη.
    Μετα απο δυο μηνες λοιπον θα δουμε αν πραγματικα η ομαδα μας βαδιζει αστον σωστο δρομο. Σιγουρα τον χειμωνα θα χρειαστει νεες προσθηκες οπου διαπιστωθει οτι κατι δεν κολλαει με την ομαδα. 
    Απο τωρα ομως πρεπει να ψαχτουν οι διοικουντες και ο προπονητης  για την θεση του τερματοφυλακα... (ΣΗΦΑΚΗ ισως), και για τον Ελληνικο κορμο της ομαδας. Πανω απ'ολα εγω συνεχιζω να επιμενω οτι στην 11αδα της ομαδας μας πρεπει να παιζουν 6-7 Ελληνοπουλα και 3-4 ξενοι παικταραδες, και οχι 2 ΕΛΛΗΝΕΣ και 9 ξενοι.
  
   Ας θυμηθουμε τις μεγαλες 11αδες του παρελθοντος, που ξεκινουσαν με 7-8 Ελληνες (Ελευθεροπουλο, Ανατολακη,Καραταιδη,Μαυρογενιδη, Γεωργατο, Γιαννακοπουλο, Αλεξανδρη, Νινιαδη, Πουρσανιδη, Καραπιαλη...  και ξενους μονο τον Τζολε, τον Γκογκιτς...  

  


 Τι να πουμε ομως για την ομαδα που βλεπετε διπλα...


θα μου πειτε βεβαια οτι  αλλες εποχες τοτε...



  Εγω ομως θα σας απαντησω λεγοντας
                      οτι
  Η  ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ και  ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου