ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΥΡΑ 7 κατά απόφασης Μπιτσαξή!

Ανακοίνωση με την οποία αντιτίθεται στην απόφαση του Γ.Γ.Αθλητισμού κυρίου Μπιτσαξή να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο την Ξάνθη εξέδωσε η <<ΘΥΡΑ 7>>.Στην ίδια ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων καλούν τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει θέση επί του θέματος!Αναλυτικά η ανακοίνωση της <<ΘΥΡΑΣ 7>>:
«Η Θύρα 7, παρακολουθώντας τις απρόσμενες (έως... περίεργες) εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με το θέμα των μετακινήσεων, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την οργή και την αγανάκτηση που έχει κυριεύσει το σύνολο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ύστερα από τη φαιδρή αλλά και ανυπόστατη ανακοίνωση-εισήγηση του κ. Μπιτσαξή...
Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση την εξομοίωση του κόσμου του ΘΡΥΛΟΥ με άλλους οπαδούς, γενικώς αλλά και ειδικώς, όσον αφορά την αγωνιστική που πέρασε. Πιστεύουμε πως η ταύτιση εντελώς διαφορετικών γεγονότων και καταστάσεων (μέσα στο γήπεδο των Σερρών αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο ΔΕΝ δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο, κατά γενική ομολογία αρμοδίων και μη) επιβεβαιώνει την ανυπαρξία της απαιτούμενης ισονομίας καθώς και του κράτους δικαίου, ενώ παράλληλα σφραγίζει την ύπαρξη «δύο μέτρων και δύο σταθμών» στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Για τους λόγους αυτούς, ξεκαθαρίζουμε ότι ΔΕΝ θα δεχτούμε καμία άδικη ή προκαθορισμένη απόφαση, η οποία δεν θα μας επιτρέπει να ακολουθούμε την ομάδα που λατρεύουμε. Παράλληλα, με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε την επίσημη στάση-αντίδραση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σχετικά με το φλέγον αυτό ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου