ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Επισημοποιείται το διαζύγιο!


Στις 11 το πρωί αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη με τον προπονητή της ομάδας Έβαλντ Λίνεν με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα συζήτησης τη λύση της συνεργασίας τους.
Ο Γερμανός τεχνικός θα πληρώσει την κακή παρουσία της ομάδας στα παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς και το γεγονός ότι ήταν κύριος υπεύθυνος για έναν από τους πιο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς στην ευρωπαϊκή ιστορία του Θρύλου.
Παράλληλα του χρεώνονται και λανθασμένες επιλογές όπως η μεταγραφή του Χόλεμπας που πέρυσι αγωνιζόταν στη Β' Γερμανίας και η χρησιμοποίηση του ως βασικού στη θέση του πολυ καλύτερού του Ραούλ Μπράβο καθώς και το γεγονός ότι άφησε στον πάγκο τόσο τους Έλληνες Αβραάμ Παπαδόπουλο και Τοροσίδη που θα μάτωναν την φανέλα όσο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Άριελ Ιμπαγάσα.
Το φαβορί για την αντικατάστασή του Γερμανού είναι ο παλιός γνώριμος των ερυθρολεύκων από την προηγούμενη θητεία του στο λιμάνι Ερνέστο Βαλβέρδε αν και η υπόθεσή του δεν είναι και πολύ εύκολη.Σύμφωνα,με πληροφορίες δεύτερος στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές είναι ο Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου