ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ...

Κανενας απο μας δεν εχει ορεξη να δει την ΑΕΚ και τους εστω και 300 οπαδους της να μπαινουν στο Καραισκακη,στην εδρα της ιστορικοτερης και πιο δοξασμενης ομαδας της Ελλαδας.Να δωσουμε το γηπεδο σε αυτους που μας βριζουν και μας πολεμουν με ολες τους τις δυναμεις τοσα χρονια!
Ομως υπαρχει και η αλλη πλευρα,η πλευρα που λεει οτι εμεις ποτε δεν πρεπει να καταντησουμε σαν αυτους.Η ιστορια του ελληνικου αθλητισμου,στο μεγαλυτερο κομματι της,οφειλεται στον συλλογο μας που εχει δοξασει τη χωρα σε ολα τα μηκη και πλατη της γης και επειδη μια πιθανη τιμωρια της αεκ θα εχει σιγουρα αντικτυπο και σε μας ειμαστε αναγκασμενοι να το δωσουμε το γηπεδο.
Χαιρομαι παραλληλα που ο κυριος Μαρινακης δειχνει την ανωτεροτητα του σε μια δυσκολη στιγμη για το ελληνικο ποδοσφαιρο και καποιοι αλλοι....που ετρεχαν στα δικαστηρια πριν μερικα χρονια για να βοηθησουν την αεκ να παρει ενα πρωταθλημα ψευτικο,μονο και μονο για να βλαψουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αρνουνται τωρα να δωσουν χειρα βοηθειας....και η πολιτεια σιωπα!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤHN ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΣΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ....
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.....ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!


Υ.Γ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ...ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου