ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Μπορούσα να έρθω χωρίς χρήματα!


Δηλώσεις στην κυριακάτικη Real News έκανε ο πρώην ερυθρόλευκος Νέρι Καστίγιο,ο οποίος πέρα από όλα τα άλλα αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.
Πιο συγκεκριμένα,ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής προχώρησε στην αποκάλυψη ότι αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ως δανεικός χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει η ομάδα του λιμανιού κανένα αντίτιμο ενώ ανέφερε πως είχε στα χέρια του και χαρτί από τους Ουκρανούς που θα του επέτρεπε την μετακίνηση αυτή.Μάλιστα τόνισε ότι και ο ίδιος θα έπαιζε χωρίς ανταμοιβή για τον Ολυμπιακό φτάνει να επέστρεφε στα γήπεδα με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Ωστόσο,όπως είπε ο ίδιος φανερώνοντας και την πικρία του για την εξέλιξη αυτή βρήκε την πόρτα του λιμανιού κλειστή για τον ίδιο γεγονός που τον απογοήτευσε καθώς θεωρούσε τον Ολυμπιακό σπίτι του.
Στη συνέχεια είπε πως θέλει πάντα να βλέπει τον Ολυμπιακό να πηγαίνει καλά και να διακρίνεται γιατί αγαπάει την ομάδα και τους φίλους της ενώ σε ερώτηση για τον αν υπάρχει περίπτωση πλέον να τον δούμε αγωνιζόμενο και πάλι με τα χρώματα του Θρύλου απάντησε ότι αφού δεν έγινε αυτό φέτος το καλοκαίρι έιναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου