ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Στο επίκεντρο οι αποδεσμεύσεις!

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μοϊσές Ουρτάδο ο Ολυμπιακός κινείται πλέον σε ρυθμούς αποδεσμεύσεων με τους Όσκαρ και Έντζο Μαρέσκα να παίρνουν σειρά.
Ο Ολυμπιακός αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού χαφ Μοϊσές Ουρτάδο και το ρόστερ της ομάδας μοιάζει να είναι πιο πλήρες από ποτέ.Πλέον η διοίκηση στρέφει το ενδιαφέρον της στην παραχώρηση ποδοσφαιριστών που πληρώνονται πλουσιοπάροχα αλλά δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα,όπως είναι οι Μαρέσκα και Όσκαρ.
Ο Ιταλός έχει συμβόλαιο που προβλέπει ετήσιες απολαβές 1,7 εκ. ευρώ ενώ ο Ισπανός 800 χιλιάδων ευρώ.Αμφότεροι δεν έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό όσα οι φίλαθλοι και η διοίκηση περίμεναν από αυτούς και δεν δείχνουν να βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα σαιζόν.Μάλιστα η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει μαζί τους συνομιλίες για να βρεθεί λύση.
Οι διαπραγματεύσεις με τον Ιταλό για τη λύση του συμβολαίου του μόνο έυκολες δεν είναι καθώς εκμεταλλευόμενος τις υψηλές απολαβές του δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει λαμβάνοντας μόνο ένα μικρό μέρος από αυτές.Αντίθετα για τον Ισπανό υπάρχουν ομάδες που φέρονται ως ενδιαφερόμενες και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί μια λύση.Εξελίξεις θα υπάρχουν τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου