ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Τελευταίο δείγμα θετικό!


Στο τελευταίο του φιλικό πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός επικράτησε στον Βόλο του τοπικού Ολυμπιακόυ με 0-2.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν για άλλη μια φορά καλή παρουσία και αποδεικνύεται ότι η ομάδα σιγά σιγά αλλάζει πρόσωπο μετά την πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της.Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης και σκόρερ των δυο τερμάτων του Θρύλου ήταν ο Κώστας Μήτρογλου που μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας σίγουρα νιώθει την θέση του στην βασική ενδεκάδα να είναι αρκετά επισφαλής.Εξαιρετική εμφάνιση και πάλι από τον Άριελ Ιμπαγάσα που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στην επίτευξη των στόχων του.
Στο συγκεκριμένο φιλικό η ομάδα μας είχε και δυο δοκάρια ένα με τον Μήτρογλου κι ένα με τον Ριέρα.Χρόνο συμμετοχής πήρε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Φούστερ ο οποίος έδειξε ότι είναι ανέτοιμος αλλά έβγαλε στο γήπεδο καποια θετικά στοιχεία.
Συνοπτικά ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος και όταν ενσωματωθούν απόλυτα και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματά του θα είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου