ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Με επιθετική διάταξη ο Θρύλος!

Με επιθετικό προσανατολισμό αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός σήμερα στο άδειο λόγω τιμωρίας <<Γ. Καραϊσκάκης>> απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Γερμανός τεχνικός,Έβαντ Λίνεν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 όπως φάνηκε από την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι.Όπως όλα δείχνουν κάτω από τα γκολπόστ θα ξεκινήσει ο Αντώνης Νικοπολίδης που προτιμήθηκε από τον Ούγκο Πάρντο.Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γιώργος Γκαλίτσιος,στο αριστερό ο Χοσέ Χόλεμπας και στο κέντρο της άμυνας οι Μοντεστό-Μέλμπεργκ καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν έχει φτάσει ακόμα στο επιθυμητό σημείο ετοιμότητας.
Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ντουντού και ο Έντζο Μαρέσκα ενώ στα άκρα του κέντρου θα αγωνιστούν ο Μιραλάς από αριστερά και ο Ντένις Ρόμενταλ από δεξιά.Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ματ Νταρμπισάιρ ενώ λίγο πίσω του σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού θα αγωνιστεί ο Ντιόγκο.
Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν από την παράταξη και μόνο του Ολυμπιακού ότι ο Γερμανός τεχνικός στοχεύει σε σκορ πρόκρισης από τον πρώτο κιόλας αγώνα στο Φάληρο ώστε να μην μπει η ομάδα σε μπελάδες εν όψει του επαναληπτικού στο Ισραήλ.
Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την ομάδα ο Δανός Ντένις Ρόμενταλ ενώ ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής επίσης ως ντεμπούτο το έτερο μεταγραφικό απόκτημα ο Αργεντινός Άριελ Ιμπαγάσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου