ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Άμεση η ανάγκη για απόκτηση επιθετικού!


Καλημέρα σας,
Το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας μπορεί να είχε θετική κατάληξη ωστόσο έκανε εμφανείς σε όλους μας κάποιες βασικές αδυναμίες που υπάρχουν στο ρόστερ μας.
Το κυριότερο πρόβλημα εντοπίστηκε στην επίθεση της ομάδας καθώς ήταν φανερή η αδυναμία των επιθετικών να γεμίσουν την περιοχή με τρόπο ώστε να γίνουν αισθητοί στην αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσουν προυποθέσεις για κάποιο γκολ ή να σκοράρουν.
Ο Μήτρογλου δείχνει να είναι πολύ μακριά από τον περσνό καλό του εαυτό,ο Ντιόγκο μόνο φορ περιοχής δεν είναι καθώς προτιμάει να παίζει πολύ μακριά από την αντίπαλη εστία ενώ και ο Ντάρμπισαϊρ δείχνει να είναι έξω από τα νερά του,πιθανώς επηρεασμένος κι από τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται.
Οι αδυναμίες αυτές μπορεί να μην φάνηκαν στα παιχνίδια με την Μπέσα όπου και ο Ντιόγκο και ο Νταρμπισαιρ σκόραραν αλλά εμφανίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι που ο αντίπαλος ήταν πιο ισχυρος.Ακόμα όσον αφορά την επίθεση της ομάδας δεν υπάρχει και η δικαιολογία της μη ενσωμάτωσης παικτών αφού αυτοί οι τρεις είναι οι επιθετικοί που έχει η ομάδα στο ρόστερ της.
Επομένως καταλαβαίνει κανείς ότι η απόκτηση ενός επιθετικού που θα έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα είναι ύψιστης σημασίας για την ομάδα ειδικά σε μια σαιζόν που διαθέτει ισχυρότατο κέντρο και η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής(σε συνδυασμό με την βέβαιη απόκτηση ενός ή δυο αμυντικών χαφ) θα τον κάνει αχτύπητο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου