ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πελάτες μας και στις μεταγραφές!


Η πελατειακή σχέση μας με τον Παναθηναϊκό είναι γνωστή σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Ξέραμε πως οι πράσινοι είναι πελάτες των ερυθρόλευκων μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, τα τελευταία χρόνια ωστόσο ακόμα μια μεγάλη πελατειακή σχέση έχει λάβει χώρα. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά οι μεταγραφές! Τελευταία επικράτηση της ομάδας του μεγάλου Λιμανιού επί του αιώνιου δεύτερου ήταν στο βόλεϊ η απόκτηση του Ανδρέα Φράγκου από τον Πανελλήνιο.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης της ομάδας της Κυψέλης έχει έρθει σε συμφωνία με το ερυθρόλευκο ΤΑΠ κι έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με τους πρωταθλητές. Έτσι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό μένουν τα απολύτως τυπικά ανάμεσα στους δύο συλλόγους για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον νεαρό βολεϊμπολίστα.
Τέλος άξιο αναφοράς είναι πως αυτή η προσθήκη είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Θρύλο και όλα δείχνουν πως παίζει μόνος του στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλλον και η επόμενη χρονιά θα είναι αποκλειστικά ερυθρόλευκη στο βόλεϋ (και όχι μόνο)!!!

Κάτι μου λέει πως αυτή η φωτό θα αναρτηθεί
 πάααρα πολλές φορές τη σαιζόν που έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου