ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Διαφορά Πανιωνίου-Επστάιν


Ο Ντένις Επστάιν όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες να θέλουν φαβορί για την απόκτησή του τον Πανιώνιο.
Ωστόσο,στη σημερινή πρώτη συνάντηση που έγινε μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης του Πανιωνίου υπήρξε διαφορά στο οικονομικό και η μεταγραφή δεν δείχνει να είναι τόσο βέβαιη όσο αρχικά φαινόταν.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντένις Επστάιν αποκτήθηκε από τον Ηρακλή στην αρχή του καλοκαιριού ωστόσο μετά την έλευση του Άλμπερτ Ριέρα και με δεδομένο ότι ο Μιραλάς θα χρησιμοποιηθεί όπως όλα δείχνουν στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής δεν έδειχνε να υπάρχει χώρος στην ομάδα για τον Γερμανό χαφ.
Πολλοί συνδέουν την αποδέσμευση του παίκτη και την ταυτόχρονη εμπλοκή του Πανιωνίου με πιθανή πρόταση του Ολυμπιακού προς τους Νεοσμυρνιώτες για τον διακαή πόθο του προπονητή της ομάδας Έβαλντ Λίνεν που δεν είναι άλλος από τον Μπερνάρντ Κουμορτζί.Μάλιστα υπάρχει η φήμη ότι σε περίπτωση που συνεχίζει να υφίσταται οικονομική διαφορά μεταξύ Επσταιν και Πανιωνίου μπορεί η διοίκηση του Ολυμπιακού να προθυμοποιηθεί να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του παίκτη ώστε να γίνει πιο εύκολη η απόκτηση του μέσου του Πανιωνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου