ΠΡΟΣΕΧΩΣ...ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ...ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΜΠΑΣΚΕΤ
ΧΩΡΙΣ   ΒΙΑΣΥΝΗ...

  Χωρις πανικο και χωρις να βιαζεται η διοικηση της ομαδας μας, προχωρα με προσεκτικες κινησεις στο στησιμο της ομαδας μπασκετ.  Πιστευουμε οτι η διοικηση  θα προχωρησει στις απαραιτητες προσθηκες στο ροστερ, ωστε  να καλυφθουν τα κενα απο την φυγη των πρωτοκλασατων παικτων ΚΛΕΙΖΑ και ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ.  Η φυγη εξαλλου των ΣΟΦΟ, ΒΟΥΙΣΙΤΣ δεν θεωρειτε μεγαλη απωλεια. Η προσθηκη του ΣΠΑΝΟΥΛΗ ενισχυσε αφανταστα την ομαδα και προκαλεσε αναταραχη και πανικο στο στρατοπεδο του ακατονομαστου.
    Τα θεματα που καινε αυτη την περιοδο ειναι τα εξης...


 1)  ΤΟ  ΓΗΠΕΔΟ    Δεν εχει ξεκαθαριστει ακομη αν θα μετακομισουμε στο σταδιο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ μετα την προσφυγη της ΑΕΚ στα δικαστηρια.

2)  Αν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ θα προχωρησει στη χειρουργικη επεμβαση για την οριστικη επιλυση του προβληματος στην μεση.

   Ας μην βιαζομαστε λοιπον για μεταγραφες.  Εξαλλου δεν εχουν μεινει ελευθεροι ακομη  παικτες απο τον κοσμο του ΝΒΑ.  Μην κοιτατε τους κοντους που πανω στον πανικο τους απο την φυγη του ΣΠΑΝΟΥΛΗ προχωρησανε σε βιαστικες κινησεις με τις μεταγραφες τυπου Καιμακογλου και Βουγιουκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου